Kennismaking
Rock Kids Kindercoaching Amersfoort 


Ik ben Aukje van de Snepscheut,

Geboren in 1979 en gediplomeerd creatief & holistisch kindercoach. Ik typeer mijzelf als een krachtig, ondernemend, energiek, authentiek, integer en nieuwsgierig mens.

Mijn communicatie is helder, open en belangstellend. Ik werk holistisch omdat ik er vanuit ga dat je alleen iets kunt oplossen door het te benaderen vanuit het geheel (holos). Het geheel is lichaam, geest, energie en emotie.

Mijn jeugd

“Ieder huisje heeft zijn kruisje”. Mijn ouders gingen uit elkaar toen ik vier jaar was.
Als kind kan ik me hier weinig van herinneren maar het heeft wel meegespeeld in mijn ontwikkeling tot wie ik nu ben.
Als kind voelde ik al snel aan hoe de sfeer was in de klas of op een verjaardag.
Dat hooggevoelige zat er altijd al maar ben me er pas bewust van geworden sinds een paar jaar.

Mijn sterk ontwikkelde intuïtie en mijn hooggevoeligheid dragen bij aan mijn talent om anderen te kunnen helpen zodat ik snel kan inzien wat er in een ander omgaat en aanvoel waar de mogelijkheden liggen.

Mijn werk

Na ruim 20 jaar werkervaring te hebben opgedaan in het HR-vak en heel veel mensen te hebben gecoacht, voelde ik de behoefte om naast het werk als HR Manager bij een consultancy bureau, mijn hart te volgen.
Ik wil betekenisvol zijn voor kinderen en heb daarom met veel energie een tweetal kindercoachopleidingen afgerond om kinderen te kunnen coachen.


De puurheid, kracht en herstellend vermogen van kinderen is waanzinnig groot als je dit op de juiste manier weet te benaderen en de vorm aan laat sluiten bij het unieke kind.

En dat is wat ik doe op een speelse en leuke manier:

het kind terugbrengen naar zijn of haar kracht en energie!