Gescheiden ouders

Als je gescheiden bent is het noodzakelijk dat jullie beiden toestemming geven voor een kindercoachingstraject bij Rock Kids Kindercoaching.

Kindercoaching is een proces waarbij ik als getrainde Kindercoach een kind help om verschillende aspecten van zijn/haar leven beter te begrijpen en ermee om te gaan.
Dit kan variëren van het omgaan met emotionele uitdagingen tot het ontwikkelen van sociale vaardigheden, zelfvertrouwen en het bevorderen van een positieve mindset.

Rock Kids Kindercoaching gelooft sterk in de kracht van kindercoaching en de voordelen die het kan bieden aan kinderen. Door middel van gesprekken en andere passende technieken kan ik een kind helpen om zijn/haar emoties te uiten, angsten te overwinnen en effectieve copingmechanismen aan te leren.

Om kindercoaching succesvol te laten zijn, is het belangrijk dat beide ouders instemmen met de deelname van een traject. Ik moedig jullie aan om open te staan voor deze mogelijkheid en samen te werken ten behoeve van het welzijn van jullie kind.

Als kindercoach ben ik gebonden aan strikte ethische richtlijnen en waarborg ik de vertrouwelijkheid van de gesprekken.

Mocht het nodig zijn, ben ik bereid om een gezamenlijk gesprek te faciliteren waarin we de verwachtingen, zorgen en vragen van beide ouders kunnen bespreken.
Ook is het mogelijk om te gesprekken apart te doen met eenieder van jullie.

Vragen? neem dan gerust vrijblijvend contact op.