Kennismaking
Rock Kids Kindercoaching Amersfoort 


Ik ben Aukje van de Snepscheut,

Geboren in 1979 en gediplomeerd kindercoach in Amersfoort en moeder van een zoon (2015). Ik typeer mijzelf als een krachtig,  creatief, energiek, authentiek, integer en nieuwsgierig mens.

Mijn communicatie is helder, open en belangstellend. Aandacht en resultaat staan voorop! Kinderen vinden de sessies vaak leuk maar uiteindelijk wil je als ouder en kind dat er iets verandert.

Ik werk holistisch omdat ik er vanuit ga dat je alleen iets kunt oplossen door het kind te benaderen vanuit het geheel.
Het geheel is lichaam, geest, energie en emotie.

Mijn jeugd
“Ieder huisje heeft zijn kruisje”. Mijn ouders gingen uit elkaar toen ik vier jaar was.
Als kind kan ik me hier weinig van herinneren maar het heeft wel meegespeeld in mijn ontwikkeling tot wie ik nu ben.

Als kind voelde ik al snel aan hoe de sfeer was in de klas of op een verjaardag.
Dat hoogsensitieve zat er altijd al maar ben mij er pas echt bewust van geworden sinds een aantal jaar.

Mijn sterk ontwikkelde intuïtie en mijn hoogsensitiviteit dragen bij aan mijn talent om anderen te kunnen helpen zodat ik snel kan inzien wat er in een ander omgaat en aanvoel waar de mogelijkheden liggen.

Mijn werk

Na ruim 20 jaar werkervaring te hebben opgedaan in het HR-vak en heel veel volwassenen te hebben gecoacht, wilde ik naast het werk als HR Manager bij een consultancy bureau, mijn hart te volgen en eerder impact te maken in een mensenleven.

"Ik wil het verschil maken voor kinderen en betekenisvol zijn voor hun verdere leven.
Als je kinderen jong leert om te gaan met de 'stenen' op hun pad of deze op te ruimen, dan vormen ze later geen belemmering meer. Ik heb gezien wat de gevolgen kunnen zijn als je dit niet doet:
de stenen die je als kind droeg zijn alleen maar groter en beinvloeden je verdere leven onnodig. En dat is de reden dat ik graag kinderen help en coach". 

De puurheid, kracht en herstellend vermogen van kinderen is waanzinnig groot als je dit op de juiste manier weet te benaderen en de vorm aan laat sluiten bij het unieke kind.

En dat is wat ik doe op een speelse en leuke manier:

het kind terugbrengen naar zijn of haar talenten en kracht!