Adiona beroepsorganisatie

Kindercoaching is een vrij beroep. Dit betekent dat iedereen zich Kindercoach mag noemen en dit werk met kinderen mag gaan doen, ongeacht opleiding of achtergrond.

Ik vind het belangrijk dat ik als Kindercoach aan een aantal belangrijke voorwaarden voldoe, met name op het gebied van integriteit, kwaliteit en zorgvuldigheid , wat ouders ook mogen verwachten van een coach voor hun kind.

Daarom ben ik aangesloten bij Stichting Adiona | Beroepsorganisatie voor kindercoaches.
Zo hanteert Adiona voor haar leden een gedragscode, heb ik een verklaring omtrent gedrag (VOG) overlegd, werk ik met een klachtenprocedure en kan ik gebruik maken van intervisie voor mijn eigen professionaliteit.

Dit doe ik om binnen dit prachtige vak voor ouders en hun kinderen kwaliteit te leveren.

Een belangrijke stap voor Rock Kids Kindercoaching !

Ga naar Adiona voor meer informatie.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.